AGF har mere eller mindre sikret sig oprykning idet klubben nu er så tæt på, at man allerede efter søndagens hjemmekamp mod Skive kan være matematisk sikker på at være at finde i Superligaen næste sæson. Peter Sørensen tror på, at holdet er gearet til liga-bold.

– Jeg er ikke nervøs for at bringe dette hold i ligaen. Det er lige så stærkt som holdene i den nederste halvdel af Superligaen, siger AGF’s cheftræner til spn.dk.

Denne udmelding kommer på trods af at AGF ikke har leveret prangende præstationer spillemæssigt i dette forår, men klubbens sportschef har en god forklaring på dette, da han hentyder til AB-kampen i mandags.

– Det var en lortebane, for at sige det lige ud. Så ringe. Selve kampen mindede om mange af de kampe, vi plejer at spille. Efter 70 minutter er der ikke mere kamp tilbage, siger Brian Steen Nielsen til samme medie.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here