Der skal mirakler til hvis det skal lykkes AGF at undgå oprykning til landets bedste række, og derfor ligger mediernes fokus nu allerede på den kommende sæson, hvor spørgsmålet er, om AGF-truppen er god nok til Superliga-fodbold.

– Peter Sørensen og jeg har samme ambition. Vi skal spille 33 kampe. Vores aktuelle trup er god nok, hvis alle er 100 procent klar og fri for skader. Men sådan er virkeligheden ikke. Da jeg for et år siden sagde, at vi havde et dream team, gik der tre uger. Så var tre af de største profiler skadet, og jeg lignede en kæmpeidiot. Vi er nødt til at gardere os mod skader. Kan vi få et par dygtige folk ind, så løfter vi det hele, siger Brian Steen Nielsen til spn.dk

– Vi kunne holde stammen på vores eget hold intakt, da vi rykkede ned. Alle holdene i bunden har da nogle profiler, men spørgsmålet er, om man kan komme i nærheden af dem. Jeg tror ikke, vi eksempelvis har råd til Morten Duncan Rasmussen. Ikke ret mange klubber kan smide en transfersum på bordet, så derfor tror jeg, vi vil se en del lejeaftaler i det kommende vindue, siger sportschefen videre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here