Mandagens udekamp mod AB blev afviklet på noget der knap kunne gå under betegnelsen ‘en fodboldbane’, men alligevel formåede AGF at hente en sejr. Det forventningsfulde aarhusianske publikum må endnu vente i spænding på flot fodboldspil fra AGF’s side, men det tager AGF-angriber Peter Graulund ikke så tungt.

– Ikke alle opgaver er lige sjove – heller ikke på sådan en bane – så derfor er der stor ros til alle. Vi har været professionelle hele sæsonen. Det har ikke altid været kønt at se på, men viljen og indstillingen har ikke fejlet noget. Det så vi mod AB. Vi leverede det fornødne, vi sparkede boldene ind, siger Peter Graulund til JP Aarhus.

– Det handler ikke om underholdning og fremragende fodbold for os. Det handler om at rykke op, og hver gang vi vinder, kommer vi nærmere og nærmere på målet. Vi holder fuld fokus på opgaven, selv om det er sjovere at møde de bedste hold på de bedste baner. Det siger sig selv. Vi er ansat til at yde et stykke arbejde, og det er vi professionelle nok til at håndtere, siger AGF-topscoreren.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here