AGF har foruden David Devdariani tre unge georgiere i truppen. Ingen af dem er dog i nærheden af A-holdet, men da 18-årige Giorgi Diasamidzes halvårs-kontrakt snart udløber, skal der tages stilling til, om han skal tilbydes en længere en af slagsen.

– Giorgi Diasamidze er 1992’er, og der skal inden for en måneds tid træffes en beslutning om, hvor vidt han er klar til at gå ind i A-truppen fra sommerferien. Han er voldsomt dygtig med bolden og har stor spilintelligens, men han har nemmere ved at arbejde fremad end bagud, siger sportschef Brian Steen Nielsen til bold.dk.

Alle tre georgiere har gjort fin figur på både U19-holdet, men også for AGFs reserver. Selv om Diasamidzes fremtid snart skal fastslås, har hans to landsmænd – Lasha Shindagoridze og Davit Skhirtladz – længere tids udvikling i AGF til gode.

– De to andre er begge 1993’ere, og det betyder at de har endnu et år på U19-holdet til at udvikle sig. Lasha Shindagoridze har kontrakt frem til næste sommer, men vi til sommer skriver med Davit Skhirtladz, siger Brian Steen Nielsen.

Foto: AGFfodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here