AGF ville gerne beholde amerikaneren Benny Feilhaber i klubben. Det står nu klart, efter at hovedpersonen selv er skiftet til den amerikanske klub New England Revolution. Brian Steen Nielsen og AGF forsøgte nemlig at matche tilbuddet fra den amerikanske liga Major League Soccer. Men altså uden held.

– AGF forsøgte at matche det amerikanske tilbud, men det hele gik meget hurtigt. AGF tilbød ham en toårig aftale, mens han kunne få tre år i USA, hvor økonomien også var mere lukrativ, siger agent Allan Bak Jensen til bold.dk.

Feilhaber nåede næsten at spille tre år i AGF, og før hans danske eventyr har han også været meget i udlandet. Blandt andet hos engelske Derby. Det er formentlig en af grundene til, Feilhaber valgte at tage “hjem” til USA.

– Han har været ude i mange år, og ville derfor gerne hjem og spille i den amerikanske liga. Men han har været ekstremt glad for at være i Aarhus, og hvis han havde haft flere dage til at tænke over tingene, kan det være, at han var blevet, spår Allan Bak.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here