Torsdag spiller AGF endelig den udsatte kamp mod Hvidovre. Kampen, der ligger på et skidt tidspunkt set med tilskuerbriller, bliver ikke vist i fjernsynet. Det kan derfor være svært at følge med, når AGFerne tager et vigtigt skridt mod oprykningen. Men det råder Mediehus Aarhus bod på.

Mediehus Aarhus har sin egen radiostation, og denne vil torsdag stille ind på Hvidovres stadion, hvilket betyder, at AGF-fans, der ikke kan komme til København, har mulighed for at høre kampen i radion.

– Med en sejr på torsdag kan AGF sikre oprykningen i næste hjemmekamp allerede på søndag, hvilket naturligvis bare gør kampen endnu mere interessant og spændende set fra et århusiansk synspunkt. Så vi glæder os meget til sende kampen og håber, at de AGF-tilhængere, der ikke skal til Hvidovre, vil benytte denne lejlighed til at følge kampen over radioen, siger Søren Højlund Carlsen, der er leder og chefredaktør på Mediehus Aarhus.

AGF mod Hvidovre kan følges i morgen torsdag fra kl. 19.00 på 98.7 Mhz. eller som streamet radio på mediehusaarhus.dk. Hører du radio over kabelnettet kan du som Stofa-kunde finde radioen på 94,8 Mhz. og hos TDC på 96,5 Mhz.

11 KOMMENTARER

  1. Nej… Det skal du ikke regne med ;)
    Så skal jeg have hele dagen fri + det meste af fredag. Den går sgu ikke…

  2. Vel og mærke GENUDSENDELSE af skolefodbold fremfor Hvidovre – AGF. Skandaløst !

    Men igen ingen undskyldninger for ikke at ta på stadion, og direkte i byen når man kommer hjem ;)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here