I kampen mellem AB og AGF blev Mark Howard ramt i hovedet af værternes Nick Christensen, og det så noget blodigt ud. AGFs ene englænder måtte derefter udgå af kampen, men allerede onsdag var han klar til træning på Fredensvang. Howard er dog ikke med mod Hvidovre torsdag. Se også resten af truppen.

– Det føles af helvedet til. Jeg har fået et blåt øje og er blevet syet med tre sting. Det føles ok nu, men det var ikke godt inde på træningsbanen. Jeg tror ikke jeg er med i morgen, siger han til Århus Stiftstidende.

Howard mener selv, han måske er for frygtløs, og det kan være grunden til, han ofte render ind i den slags skader.

– Jeg får altid de her skader. Normalt er det bare et slag i hovedet, så jeg kan spille videre, men den albue på kindbenet var for meget. Den sad rent og lavede et stort hul. Jeg ville spille videre, men Peter Sørensen sagde nej. Måske er jeg for frygtløs i mit spil en gang imellem, men det er den måde, jeg spiller på. Det kan jeg ikke ændre. Jeg sidder tæt på angriberne, og det er en vigtig del af mit spil, siger han.

Selv om Mark Howard melder ud, at han ikke er klar til kampen, er han alligevel udtaget. Truppen på 19 spillere er følgende:

Steffen Rasmussen
Anders Rasmussen

Frederik Krabbe
Adam Eckersley
Arthur Sorin
Dan Thomassen
Mikkel Kirkeskov
Jerry Lucena
Mark Howard

Søren Berg
Kasper Povlsen
Martin Jørgensen
Stephan Petersen
Emil Scheel
Nicolai Christensen

Peter Graulund
Aron Jóhannsson
Sanel Kapidzic
David Devdariani

1 KOMMENTAR

  1. Han får dæleme også nogle slag for tiden!
    Set i lyset af seneste kamp mod Hvidovre, er det nok heller ikke forsvaret vi skal have størst fokus på, så fint han får pause igen. Han kan da passende blive erstattet af en offensivspiller ;)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here