Når AGF med stor sandsynlighed er at finde i Superligaen til sommer, så skal truppen forstærkes med topspillere. Det siger AGF’s cheftræner Peter Sørensen. AGF har allerede haft held med at hente rutinerede spillere til klubben i form af Søren Berg og Hjalte Nørregaard. Men flere skal til, når oprykningen sikres.

– Vi skal hente spillere ind fra øverste hylde. Vi har nok spillere i periferien af holdet i vores trup i dag, siger cheftræner Peter Sørensen i følge spn.dk.

– Det er optimalt med 16-18 spillere med meget høj kvalitet på bestemte pladser og suppleret med 3-4 allroundspillere, der kan dække flere pladser på banen, udtaler Peter Sørensen.

AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen har ligeledes udtalt, at truppen skal forstærkes til Superligaen.

6 KOMMENTARER

  1. Enig med Peter S. Vi har rigeligt spillere som gør det nogenlunde, men som måske ikke helt har niveau til Superligaen (Povlsen, Sloth, Sanelka osv.) – derfor skal der hentes en enkelt klassespiller eller to. En Duncan-type til angrebet må være et krav.

  2. Ja bestemt, vi skal have nogle spillere der virkelig slår igennem og ikke spillere der har udløbet sidste salgs dato.

  3. Duncan og lumb behøver jeg ikke, så hellere Smarason fra esbjerg og beholde Eckersley.. Og Leon tilbage i trøjen.. Skadefri resten af sin karriere vel at mærke hehe.. Det ville være klasse!!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here