Islændingen Jón Dadi Bödvarsson kom til AGF i starten af året på en lejeaftale. Angriberen som er ejet af den islandske klub Selfoss, tager nu hjem til vulkanøen, efter nogle måneder i Aarhus. Opholdet blev en smule  forpurret af en skade, som gjorde at islændingen måtte bruge en del af besøget uden for banen. Om han kommer tilbage til AGF er endnu for tidligt at sige, men sportschef Brian Steen Nielsen vil bestemt ikke udelukke det.

– Det har hele tiden været aftalt med Jóns klub, Selfoss, at han skulle vende tilbage, når den islandske turnering startede. Han har efterladt et fint indtryk på vores U19-hold, men det er endnu for tidligt at sige, om vi vil tilknytte ham på en ny aftale efter sommerferien. Nu vil vi følge ham for Selfoss i de kommende måneder, og så må vi se, hvad det udvikler sig til, siger Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

Bödvarssin selv har været  glad for opholdet i det aarhusianske, og han er samtidig en smule benovet over sammenholdet blandt spillerne i klubben.

– Det har været fantastisk at være i AGF. Det har været godt hele vejen igennem. Alle har været gode ved mig og behandlet mig som én, de har kendt gennem mange år. Noget at det, jeg vil huske, er sammenholdet i klubben. Alle er meget venlige, og alle arbejder sammen som en enhed. Det har været en rigtig god tid. Jeg har lært meget og udviklet mig rigtig godt på de tre måneder, fortæller Jón Dadi Bödvarsson til AGF’s hjemmeside og fortsætter om fremtiden.

– Nu ville Selfoss have mig hjem, men jeg håber at kunne komme tilbage til AGF en dag. Nu er forbindelsen i hvert fald skabt, og så må vi se om muligheden opstår, lyder det forventningsfuldt fra islændingen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here