I dag var AGF på besøg i Hvidovre, hvor aarhusianernes mission var at hente tre point, så man på søndag mod Skive på hjemmebane – muligvis – kan sikre oprykningen til Superligaen. Missionen i dag lykkedes, da bundproppen Hvidovre blev besejret med 0-3.

Ifølge Århus Stiftstidendes liveopdatering, så startede AGF kampen på flot vis. Efter syv minutters spil kunne AGF’s unge islænding Aron Jóhannsson bringe aarhusianerne foran med 0-1. Et AGF-frispark blev taget kort og blev spillet til Jóhannsson, der bankede bolden i nettet lidt uden for feltet. Dette var islændingens første mål i AGF-trøjen.

Efter 42 minutters spil blev det også 0-2 til AGF. Peter Graulund modtog bolden i siden af feltet, hvor han fik sat et par Hvidovre-spillere af, inden han fik nettet til at blafre.

I løbet af 2. halvleg foretog cheftræner Peter Sørensen tre udskiftninger. Jerry Lucena kom ind i stedet for Martin Jørgensen, David Devdariani i stedet for Peter Graulund og Sanel Kapidzic i stedet for Stephan Petersen.

Med fire minutter igen lukkede og slukkede Søren Berg kampen, da han sørgede for 0-3 til AGF.

Dermed endte kampen med en sikker 0-3-sejr til AGF, der på søndag i Aarhus med en sejr over Skive – officielt – kan sikre sig oprykningen til Superligaen.

Del denne nyhed med dine venner på Facebook ved at klikke på knappen herunder!

8 KOMMENTARER

 1. Tja, lidt ærgreligt kampene ikke spilles samtidig. Men mon ikke vi vinder og det hele ender med at give sig selv?

 2. Så vidt jeg kan se, er der nu 17 point i mellem os og Vejle. Med 6 kampe tilbage kan Vejle maksimalt få 18 point. Så et uafgjort resultat bør vel også sende os i Superligaen?

 3. Nu er den islandske vulkan sgu endeligt kommet i udbrud. Så har AGF vist ingen grænser mere. Tre sikre point efter 2-0 sejr, og GF i Superligaen ;)

 4. Vigtig sejr – det bliver godt at have oprykningen matematisk sikret. Hvordan mon Peter Sørensen tackler de mange “ligegyldige” kampe?

  • Det har jeg også tænkt på.

   Jeg er en af dem, der har klaget over, at så mange kampe har manglet underholdning. Jeg tror, at træneren, så snart oprykningen er sikret, vil gå i gang med at forberede spillerne på de endnu større krav i Superligaen. Fornuftigt nok. Men derfor tror jeg ikke, at underholdningsniveauet bliver højere. Desværre.

   Egentlig er de gået i gang, synes jeg det ser ud til. Først er PS ude at sige, at Aron ikke har grebet chancen. I går fik han så endnu en chance, som han med scoringen til 1-0 greb. Hvordan han spillede i resten af kampen ved jeg ikke.

   Desuden har BSN indtil nu ikke villet forlænge med Krabbe. Han har så fået en del spilletid på det seneste. Har han grebet chancen og overbevist om, at klubben skal forlænge med ham.

   Sådan forestiller jeg man vil se holdopstillingerne blive til i resten af sæsonen. Det har jeg stor sympati for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here