AGFs Frederik Krabbe har – på grund af skade og bænkeplads – ikke fået meget spilletid under cheftræner Peter Sørensen. Foran ham har stået Jerry Lucena og Arthur Sorin, men de seneste kampe har Krabbe fået chancen på grund af Lucenas skade og Sorins nye plads i midterforsvaret. Derfor er døren i AGF måske stadig på klem.

– Tiden vil vise, om Frederik Krabbe får tilbudt en ny kontrakt. Han har fået en del spilletid på det seneste, fordi Jerry Lucena har været skadet. Det giver mig mulighed for at se ham an, siger træner Peter Sørensen til JP Århus.

Meget tyder på, at Frederik Krabbe får chancen i dagens kamp mod Hvidovre, og det er en mulighed, han ikke må lade gå forbi, hvis den GF-opdragede back skal gøre sig forhåbninger om en ny kontrakt.

– Jeg har ikke set ham så meget som de andre i klubben, fordi han var skadet i det meste af mit første halve år i klubben, siger Peter Sørensen.

Hvidovre – AGF fløjtes i gang kl. 19.00.

5 KOMMENTARER

  1. Vi skal da helt klart beholde Krabbe, han er lisom Kalle Povlsen, han gir sig 100% hver gang, det ville være en skam at se ham forlade klubben.

  2. Krabbe er 110% GF’er inde omkring u21 landsholdet og i besiddelse af et fighter hjerte som kun Stig og Jan Halvor tidligere har vist. Hvem husker ikke da han hev sig op i overliggeren for at forhindre en Vejle scoring? eller da han med en scoring og en jern indsats forhindrede Brøndby i at blive mestre på vores bane?

    FORLÆNG!!

  3. Krabbe har haft sin chance, han bliver aldrig god på den back plads

    Lad ham skifte til en anden klub

    Fight og vilje er kun halvdelen af en god fodboldspiller, den sidste halvdel mangler Krabbe meget på

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here