AGF vandt i dag 3-0 efter en kontrollerende indsats mod Hvidovre, og cheftræner Peter Sørensen var efter kampen meget tilfreds med hele holdets indsats:

– Sejren var aldrig i fare. Vi scorer jo et par mål, som gør, at vi kan kontrollere det, og de havde vel bare én chance – det var i det lav. Vi har bolden rigtig meget, men vi har også to gode stoppere (Arthur Sorin og Dan Thomassen, red.), som holder et angrebspar (Simon Bræmer og Poul Hübuertz, red.), som har spidskompetencer på højt niveau næsten helt ude af spillet. Det gør de. De spiller fejlfrit. Jeg synes også, vores backs (Frederik Krabbe og Mikkel Kirskeskov, red.) spiller godt og solidt. Men det er en kollektiv præstation på højt niveau, hvor der igen er grund til at rose og anerkende spillerne for igen at levere det, de skal, og som alle forventer, de gør, fortæller Peter Sørensen til AGFFodbold.dk.

Cheftræneren håber nu at se mange aarhusianere på lægterne søndag, hvor AGF kan rykke op i hjemlige omgivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here