I de sidste to kampe er islandske Aron Jóhannsson blevet foretrukket til angrebspladsen ved siden af rutinerede Peter Graulund. En plads der igennem efteråret tilfaldt Sanel Kapidzic. Men den unge angriber med de bosniske rødder har ikke cementeret sin plads ved siden af 1. divisions topscoreren Graulund, og i følge ham selv skyldtes det ganske enkelt at han ikke har fået gang i scoringen. Noget han håber på kommer i løbet af de kommende kampe.

– Jeg har fået mine chancer i foråret, men har ikke sparket dem ind. Det ærgrer man sig selvfølgelig over, men sådan er det nu engang i fodbold. Det er ikke altid, de går ind. Det skal nok komme igen, jeg skal bare lige sparke den første ind, så kommer der flere, det er jeg sikker på, siger Sanel Kapidzic til Stiften.dk.

Mens konkurrenten Aron Jóhannsson spillede 69 minutter for førsteholdet i mandagens kamp mod AB, fik Kapidzic 90 minutter i reserveholdets kamp mod HB Køge tirsdag. Her blev det til to scoringer for Kapidzic, hvilket han er glad for, selvom han nu hellere ville spille blandt de allerbedste i klubben.

– Det er dejligt at score igen og tanke lidt selvtillid. Jeg ved trænerne følger med i reservekampene, så det er vigtigt at vise sig frem der. Det var vigtigt for mig at få scoret og godt, at vi fik tre point. Lige nu er det Aron Jóhannsson, der bliver foretrukket i startopstillingen. Det er ikke sikkert, jeg er enig i den beslutning, men det er træneren der bestemmer det. Men hvis jeg får chancen igen på et tidspunkt, er jeg sikker på, at jeg nok skal gribe den. Jeg fungerer godt sammen med Graulund. I efteråret spillede vi mange kampe sammen, hvor vi begge scorede og lagde op til hinanden, siger Sanel Kapidzic.

Med David Devdariani på vej tilbage fra en skade kan det dog hurtigt blive småt med spilletiden på førsteholdet for både Sanel Kapidzic og islændingen Jóhannsson. Georgieren kom ind efter 69 minutter i AB, og han gjorde hurtigt opmærksom på sin tilstedeværelse, ved at score et mål efter en fin og noget snørklet dribletur langs baglinjen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here