Med aftenens sejr mangler AGF nu kun to point før holdet igen kan kalde sig Superliga-mandskab fra den kommende sæson. AGF’s lynhurtige kantspiller, Stephan Petersen, håber på en hurtig sikring af oprykningen.

– Vi kommer foran ret tidligt i kampen, og selvom de har nogle gode forsøg efterfølgende, så sidder vi på kampen. Vi kommer foran 2-0 før pausen ved Graulund, og det er ikke meget vi har sat over styr i denne sæson, og det sker heller ikke i aften, hvor vi fortjent vinder, synes jeg, siger Stephan Petersen efter kampen.

– Jeg håber virkelig, at vi tager den på søndag. Vi er rigtig glade, og det kunne være superfedt at få lidt gang i byen. Det vil være dejligt at få den i hus nu og ekstra dejligt at gøre det foran vores hjemmepublikum, siger kantspilleren til bold.dk.

3 KOMMENTARER

  1. undskyld mig, men mon ikke det bliver en ret fesen stemning på stadion søndag, ligesom det har været til de andre kampe i 1. div?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here