Når – og for gods ordens skyld hvis – AGF rykker op i superligaen, så har cheftræner Peter Sørensen allerede en idé om, hvor holdet skal forstærkes. Han vil nemlig gerne tilføje endnu en angriber til holdlisten.

– Vi har to unge angribere, hvoraf den ene er Aron Johannsson, som helt sikkert bliver bedre for hver uge der går. Og så har vi Peter Graulund,  der er stabil, og vi har David Devdariani, som er god. Men så forventer jeg også, at vi skal have en mere, siger Sørensen til sporten.dk.

Selv om cheftræneren mener, at der skal endnu en angriber til den bedste aarhusianske klub, så vil han ikke gå på kompromis.

– Men nu må vi se, hvad der skal til for at gøre vores trup så stærk som mulig til klare sig i Superligaen. Men det er helt klart, at hvis vi skal have en, skal det være en, som vi ved er god nok til Superligaen, siger han.

Ud over de førnævnte råder AGF også over Sanel Kapidzic, men han har på det seneste nærmest spillet sig af holdet og gør sig mest hos reserverne.

6 KOMMENTARER

    • Tror ikke man skal lægge alt for meget i den udtalelse. Journalisten fra sporten.dk kan sagtens have undladt hans vurdering af Sanel som evt. kom efter den af Aron. Dermed ikke sagt at Aron ikke er foran Sanelka i køen.

    • Tror jeg ikke. Jeg tror man vil hente en ung mand der stadig kan score, og som kan være med i Suppen. Har givet mit bud Facebook, og jeg synes stadig det er et godt et. 20-årig Simon Christoffersen fra HB-Køge

      • Jeg tænker nøjagtigt det samme som dig, Palshede. Simon Christoffersen kunne være vanvittig spændende, og han er vel ikke helt urealistisk at få til klubben?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here