En skade har været dyr for AGF’s højreback Frederik Krabbe. Forsvarsspilleren blev sat tilbage på holdet, og det er endnu uklart om AGF vil forlænge med Krabbe. Frederik Krabbe blev tydeligvis rørt, da han tidligere var til samtale med sportschef Brian Steen Nielsen.

– Jeg havde gået gennem længere tid og tænkt over fremtiden med den vished, at det ikke var særlig sikkert, at det bliver AGF. Da min agent og jeg så har samtalen med Brian Steen, og han så siger, at det ikke er sikkert, at de vil forlænge, men at han gerne vil hjælpe mig videre, der vil jeg da gerne indrømme, at jeg fik sådan lidt kuldegysninger. Der kunne jeg godt mærke, at jeg fik en klump i halsen, siger Krabbe til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Det var ligesom 10 år, at jeg lige pludselig skulle lægge til side og ud af en helt anden vej. Det var et chok for mig, men jeg prøvede at tage det stille og roligt. Jeg tror nærmere, at det var min kæreste, der blev mere ked af det, for hun ved godt, hvor meget det betyder for mig, siger Frederik Krabbe.

Frederik Krabbe har spillet 126 kampe for AGF. Han har kontraktudløb til sommer.

12 KOMMENTARER

 1. Der skal klart forlænges!
  Manden kender AGF ud og ind. Ham og Sorin er de eneste rigtige højrebacks vi har og hvis Sorin bruges i midterforsvaret, så er der en tilbage.
  KOM NU BSN!

 2. Han var god på backen før skaden, mener også det skal forlænges. Men Peter ser måske ikke det store i ham til træning.

 3. Gniske: Hvis Peter S ikke ser det store i Krabbe til træning, så var han jo blevet sat på reserverholdet, men igen forlæng for satan :)

 4. Der skal bare forlænges. Der bør ikke være tvivl om det. Der bør ikke være nogen tøven. Han er en rigtig dygtig back, fortsat ung og med et rigtig fornuftigt potentiale. I mine øjne bør der ikke være noget, der skulle stå i vejen for en forlængelse. Jeg føler mig overbevist om, at Krabbe er i AGF efter sommerferien.

 5. Jeg synes godt der kan forlænges.. Men det antal skadesintensitet AGF har i forsvaret skal der nok blive plads til ham på holdet. Han er god nok, men ville ikke være mit førstevalg til den stærkeste opstilling.

 6. Må ærligt erkende, at jeg ikke mener at Krabbe har særlig meget at bidrage til holdet med og jeg forstår dermed sagtens hvis AGF ikke vælger at forlænge. Men alt respekt til en ægte Århus dreng

 7. Synes nu krappe har gjort det godt i de sidste par kampe. Vist en stor vilje til at komme tilbage på trods af forskellige udmeldinger om det ikke blev forlænget med ham. Fortjener en ny kontrakt. Vi ved hvad vi får og det er sku ikke helt tosset med en ægte hvid ! Forlæng, forlæng og forlæng !

 8. Når Krabbe i den senere tid har fået så meget spilletid. Tror I så ikke, det er for at give ham en chance for at vise hvad han dur til?

  Jeg synes ligesom nogle af jer andre, at han ikke helt har vist sig fra sit bedste siden han blev skadet.Den skade har også – indtil videre – kostet ham pladsen på U21-landsholdet. Den plads på landsholdet betyder jo, at han før skaden havde et vist niveau.

  Til gengæld er jeg uenige med de af jer, der mener at klubben skal forlænge med Krabbe fordi han er AGF-dreng. Det argument kan man ikke bruge. Enten er man god nok, eller også er man ikke. Og hvis vi både skal ønske os sejre og underholdende spil, kræver det de bedste spillere. Sådan må det være.

  Jeg gider ikke spå om, hvorvidt GF forlænger med Krabbe, men hvis de gør, er det fordi han har vist sit værd. Fordelen ved det er, at så kan klubben bruge penge på spillere andre steder på banen.

  God kamp søndag! Tror I der kommer mange og kigger på?

 9. jeg er også stor fan af krabbe, specielt han fight og ihærdighed er fornøjeligt at følge med i. Desværre synes jeg ikke, han har udviklet sig så meget, som man kunne forvente. Faktisk mener jeg ikke, at han er blevet specielt meget bedre i forhold til for 2 år siden. Derfor er jeg i tvivl. Jeg mener dog, at han altid vil være god at have på bænken – men er han selv tilfreds med det?

  Vi er nødt til at erkende, at hvis vi skal klare os i suppen, så skal vi have forstærket forsvaret kraftigt. Det er her vi stå svagest. vi mangler en mand der står bagude med attitude og ansvar, og piller kastanjernerne ud af ilden, når det brænder på. vi har ikke haft sådan en type, siden vi havde Torben P. Find sådan en type Brian!

 10. Man skal jo også have i tankerne, at Anders Nielsen efter alt at dømme vender tilbage til Aarhus til næste sæson. Det kan jo godt være, Krabbe på en måde er i direkte konkurrence med ham og pladsen på holdet.
  Men jeg synes helt klart også, der skal forlænges – han er en fanebærer, og hans gejst på banen smitter af på andre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here