Selv om det umiskendeligt ligner en sikker oprykning for AGF på søndag, når holdet tager imod Skive. Topscoreren i 1. division, Peter Graulund, vil dog ikke tage oprykningen – der sikres med en sejr – for givet og har endnu ikke bestilt barnepige til sine små tvillinger.

– Sådan noget planlægger jeg aldrig på forhånd. Jeg tager tingene i den rækkefølge, de kommer, og jeg vil aldrig tage en oprykning for givet. Hovmod står for fald, og i min verden vil det være arrogant at tage det som en selvfølge, at vi rykker op i første hug, siger Peter Graulund i et optaktsinterview med AGFfodbold.dk.

Graulund giver også sit bud på, hvilken kamp, der venter spillerne på søndag. AGF har nemlig mødt Skive to gange tidligere i sæsonen.

– Skive er et fysisk stærkt hold, som især er stærke fremme på banen. De har voldt os problemer før – de scorede blandt tre gange sidst de var på besøg i Aarhus – og med sejre i de seneste fem kampe kommer de med masser af selvtillid. Vi skal derfor være påpasselige, men det har vi også været i alle de foregående kampe i sæsonen, og spiller vi op til vores niveau, bliver vi meget svære at slå.

Læs resten af interviewet her

1 KOMMENTAR

  1. Synes også der er mange der har solgt skindet før bjørnen er skudt. Indrømmet den ligger til højre benet, men vi skal lige vinde kampen først. I gamle dage var det netop sådan en kamp vi tabte. Heldigvis er vi kommet videre, for ellers ville vi stadig tabe til VFF. Og måske er jeg bare bitter over jeg skal til konfirmation.. LORT. God kamp til alle andre håber det bliver en fest uden lige!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here