Er du en af dem, der har bestilt den “falske” AGF-trøje, der blev lanceret i forbindelse med 1. april, så må du måske væbne dig med tålmodighed. AGFs officielle hjemmeside kan oplyse, at cirka 50 procent af bestillingerne er klar til afsendelse, mens resten må vente.

Trøjen, som holdet ikke vil komme til at spille i, har vist sig så populær, at leverandørerne ikke kan følge med. AGF skriver på sin hjemmeside:

“Her er det væltet ind med bestillinger i en sådan grad, at vores leverandører ganske enkelt ikke kan følge med i forhold til den leveringsdato, der blev udmeldt. Godt halvdelen er trøjerne er klar til udsendelse nu, men den resterende halvdel må vente nogle dage endnu. Trøjerne vil blive sendt ud i den rækkefølge, de er bestilt.

AGF beklager naturligvis, at nogle vil modtage trøjen lidt senere end først udmeldt.”

Foto: stiften.dk

3 KOMMENTARER

    • Enig, jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor mange det drejer sig om, jeg har personligt selv bestilt 1… :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here