Morten ‘Duncan’ Rasmussen er en af de spillere der i nyere tid har bidraget med flest penge til klubkassen, idet han skiftede til Brøndby for en pæn transfersum tilbage i 2006. Fire år senere blev han solgt til den skotske klub Celtic, og siden da har han været udlejet, først til Mainz i Tyskland, og nu til AaB i den danske liga. Til sommer vender han ifølge planen tilbage til Skotland.

AaB-angriberen vil bestemt ikke afvise at han en gang i fremtiden igen vil trække den hvide trøjen over hovedet.

– Lige nu kan kun forholde mig til, at jeg har en kontrakt med Celtic. Derfor regner jeg med at skabe tilbage. Men det er ingen hemmelighed, at AGF er min hjerteklub. Derfor vil jeg da heller ikke afvise, at jeg kan blive fristet af et muligt udspil, siger ‘Duncan’ til Ekstra Bladet.

Når AGF i morgen kan sikre sig oprykningen til Superligaen vil ‘Duncan’ – som iøvrigt er bosat i Aarhus – formentlig være at finde på tribunen.

– Vi har fri fra træning i AaB, så det vil da være naturligt at tage derud, siger Morten ‘Duncan’ Rasmussen.

Foto: AGFFodbold.dk

10 KOMMENTARER

 1. Sandsynligvis for dyr, og fint med mig.
  Brøndbyskiftet kan jeg personligt aldrig tilgive, så jeg håber BSN kigger på nogle
  bedre og billigere løsninger.
  Tror dog der skal kigges udenfor landets grænser.

 2. hold nu op med det judas pis… manden erklær sig agf´er hele vejen ind til hjertet.. sæt dig selv i hans situation.. han havde valget mellem en tur inden for den nærmeste fremtid til udlandet eller en tur i 1 div…

  jeg vil elske at se ham bombe for os igen… og havde jeg pengene lagde jeg dem på bordet til bsn..

  • Enig med dig, Duncan vil altid være velkommen i århus! vi har brug for gode spillere, Brøndby eller ej!

  • Personligt kan jeg – efterhånden – godt leve med, at Dunken skiftede til Brøndby, men jeg vil ALDRIG tilgive den måde, han forvaltede hele situationen og Aarhus på. Det var et utilgiveligt og ulækkert træk.

 3. Hvis hjertet banker for AGF står man ikke med en storsmilende Per Bjerregaard i hånden mindre end en uge efter at man har udtalt at man bliver i AGF, indtil de er over stregen! Så Dunken – nej tak!

  Imens kan man jo så forbande Erik, der sendte Nando væk..

 4. Hvis Dunken dukker op af BSN´s handlinger så er han velkommen. Vi kan ikke fornægte at vi mangler en klasse bomber. Dunken kender klubben, byen, nogle spillere mv., han er nem at integrere (send ham på train) og han viser med al tydelighed at han kan lave mål. I min verden vil jeg 1000 gange hellere have Dunken hjem end se en halt gammel semiskadet Tommy Bechmann der kommer hjem for at følge sine unger i skole i front for De Hviiee

 5. Duncan “Hjem”?

  Ja vi har brug for en ny angriber og der er ingen tvivl om at Duncan vil kunne bruges.

  Men har jeg lyst til at han kommer hjem? Husker stadig hans udtalelse i forbindelse med skiftet til Brøndby. Han sagde at det var det største der var sket i hans liv. Ja Brøndby var særdeles bedre kørende på daværende tidspunkt og det var helt sikkert en go mulighed for ham, men det er altså ikke den mest fornuftige måde at tage afsked med sin barndomsklub, når man skifter til klubbens største rival. Personligt har jeg ikke lyst til at byde ham velkommen tilbage pga. hans håndtering af det skifte…

  Derudover mener jeg det ville være en falliterklæring af BSN hvis han vælger at hente så dyr en spiller. AGF har netop skaffet en god portion penge til at sikre fremtiden og det er altså ikke vejen frem, at ødsle disse penge op på få dyre spillere. Klubben skal fremtidssikres, hvilket er et længere projekt. Vi må i AGF have lidt ydmyghed og acceptere at de næste par sæsoner bliver med kamp om overlevelse, mens vores talenter udvikler sig og vi får styr på økonomien. Først derefter kan man overveje at lave enkelte dyre indkøb som forhåbentlig har hjertet på rette sted.

  Så Duncan bliv i Celtic…! Og lad så os fuldblods-AGF’ere sikre os den oprykning i dag :-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here