Idet Adam Eckersley har døjet med skader har unge Mikkel Kirkeskov sat sig tungt på venstreback-pladsen. Nu er Eckersley dog tilbage på træningsbanen, og han glæder sig til igen at få spilletid.

– Jeg har trænet fuldt med i halvanden uge, og det går godt. Jeg føler mig i form. Det har været et skuffende forår fra min synsvinkel. Jeg har ikke spillet fodbold siden januar, hvor jeg har siddet ude i nogle uger ad gangen. Det er ekstra skuffende, fordi forårssæsonen er så kort, og kampene kommer med så få dages mellemrum, så hvis man ikke er hundrede procent klar, er det svært at komme tilbage på holdet, men jeg er ved at være der, og forhåbentlig får jeg spilletid inden sommerferien, siger Adam Eckersley til stiften.dk.

– Jeg er ikke bange for at miste min plads. Vi er et hold, og vi arbejder mod det samme mål. Når jeg er skadet, er der en anden, der skal træde til. Det har Mikkel Kirkeskov gjort flot. Jeg har spillet i superligaen før, så der har jeg nok en lille fordel næste sæson, men Mikkel bliver foretrukket nu, og det synes jeg er fortjent, siger backen.

– Jeg har ikke spillet siden november, så det er klart, at jeg er ivrig efter at få spilletid. Men jeg vil heller ikke risikere noget. Jeg forventer ikke at gå direkte ind på holdet, når jeg kun har trænet sporadisk et par uger her og der i foråret. Jeg er bare glad for at være tilbage. Når jeg får chancen, så griber jeg den, og så vil jeg bygge videre på det, jeg opnåede i efteråret. Jeg vil score flere mål og slutte sæsonen, som jeg startede den, slutter Eckersley.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here