Når AGF i morgen møder Skive på NRGi Park, så er det med mulighed for at sikre oprykningen til Superligaen allerede 6 runder før sæsonafslutningen. Op til kampen er midtbanetalentet Casper Sloth blevet fit for fight efter en lille forstrækning, og samtidig er engelske Mark Howard tilbage i truppen. Derimod må Kasper Povlsen sidde over med karantæne, efter et gult kort han fik i midtugekampen i Hvidovre. Derfor ser truppen til morgendagens mulige oprykningsfest således ud:

Steffen Rasmussen

Anders Rasmussen

Frederik Krabbe
Adam Eckersley
Arthur Sorin
Dan Thomassen
Mikkel Kirkeskov
Jerry Lucena
Mark Howard

Søren Berg
Casper Sloth
Martin Jørgensen
Stephan Petersen
Emil Scheel
Nicolai Christensen

Peter Graulund
Aron Jóhannsson
Sanel Kapidzic
David Devdariani

Kampen fløjtes i gang i morgen kl. 13.45 på NRGi Park.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here