Oprykningen til Superligaen ligger blot en enkelt hjemmesejr væk for AGF-holdet, og den suveræne stil i 1. division kan medvirke til større sponsorinteresse i den kommende sæson.

– Det sportslige trækker naturligvis i den rigtige retning. Vi har leveret det, som folk havde regnet med og håbet på. Vi har gjort det på en overbevisende måde, og det kan trække sponsorer. De har mulighed for at komme med i noget, der godt kan udvikle sig til noget rigtig positivt. Vi kan komme tilbage i Superligaen med et bedre produkt, end det, som de nuværende sponsorer købte, sidst vi var i Superligaen, siger administrerende direktør i Århus Elite, Jan Christensen.

– Det er et helt anderledes produkt, vi har næste år. Det er et superliga-hold. Vi har fået ryddet op i forretningen, så forhåbentlig har vi en bedre case overfor investorerne, siger Jan Christensen til JP Aarhus.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here