Adam Eckersley har stået i skyggen af Mikkel Kirkeskov i dette forår, men i søndagens sejr over Skive fik han comeback på AGF-holdet. Oprykningen glæder naturligvis den engelske back.

– Det føles helt fantastisk. Jeg er stolt af gutterne. Vi har arbejdet hårdt for det hele sæsonen og nu er dagen endelig kommet. Vi har sikret oprykning så det er fantastisk for os alle, siger Eckersley til Kanalsport.dk.

– 2011 har været skuffende for mig, men bare at få 20 minutter i oprykningskampen er fantastisk – jeg kunne ikke have ønsket mere. Jeg har arbejdet hårdt for at komme tilbage i en del af sæsonen, så at komme tilbage i den her kamp var super, siger venstrebacken.

Adam Eckersley slutter interviewet af med at ytre sin forventning om, at holdet her til aften skal i byen og fejre oprykningen.

6 KOMMENTARER

  1. Adam må uden tvivl være at foretrække fra nu af. Mikkel K har ganske enkelt ikke niveauet som starter endnu. Han har potientialet, men jeg vil mene at i en så vigtig sæson, som vi går i møde, så må vi trække på al den rutine, som vi har i truppen.

  2. Godt Adam blev skiftet ind, for hold da op hvor var Mikkel Kirkeskov komplet uduelig i dag. Han blev overspurgtet i mange en mod en dueller som ellers skulle være hans styrke + han laver en bunke af inkompetente afleveringer og sidst men ikke mindst formår han ikke at tæmme 2 stensikre bolde som kommer trilende hen til ham i træk, men på underligvis smutter over foden på ham. Vil faktisk mene at hans indsats i dag er noget af det dårligste jeg har set en spiller præstere på stadion i flere år.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here