AGF er en enkelt sejr fra matematisk sikring af oprykning til landets bedste række allerede en lille måned inden sæsonafslutningen, og den suveræne stil glæder AGF’s cheftræner.

– Jo tidligere man rykker op, des længere tid har man til at forberede sig på det nye. Så det gør det hele noget nemmere, siger Peter Sørensen.

– Det kan godt være, at vi burde kunne klare det, og at spillerne er bedre end de fleste modstandere. I fodbold går det bare ikke altid sådan, at man vinder, selv om man på papiret er bedst. Men det har vi gjort, og det er der grund til at anerkende og være stolt af, siger Peter Sørensen til Politiken.

I sommerens transfervindue vil cheftræneren ikke have flere spillere til bænken.

– Det er ikke ualmindeligt at forstærke sig eller justere truppen, så det gør vi da sikkert også. Vi har ingen ambitioner om at blive bredere, men vi har ambitioner om at blive bedre, siger Peter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here