Martin Jørgensen har i denne sæson vist højt niveau, hvor han har været en af holdets mest markante profiler, og i dette forår fik han ligeledes hul på bylden og tegnede sig for to scoringer. I dag var han med til at sikre AGF oprykning til landets bedste fodboldrække, og han var glad og tilfreds efter dagens sejr:

– Det er en fantastisk dag. Det er det vi har kæmpet for hele året, og at det lykkes på hjemmebane med fem spillerunder igen var der ingen der havde drømt om, da vi startede tilbage i August, fortæller Martin Jørgensen til TV2-Sport.

– Der er selvfølgelig et spring fra 1. division til Superligaen, men vi mente sidste år at vi var for gode til at rykke ned, så må vi vise næste år at vi er gode nok til at blive oppe, fortæller Jørgensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here