Da Peter Sørensen for lidt mindre end et år siden satte sin underskrift på en kontrakt med AGF, var det helt klare mål at sikre oprykningen til det fineste selskab. Og det i første hug. Det mål er nu nået, og cheftræner Sørensen kan  kigge tilbage på en sæson med succes og professionalitet.

– Det er jo i bund og grund det her, vi har arbejdet for i rigtig langt tid. Lige siden jeg nu kom til, har det været det her, det har handlet om. Spillerne har været med fra første dag på at være velforberedt til træning og levere forbilledligt og være klar til den næste kamp, der nu stod for. Det har gjort, at vi har kunnet præstere så godt så længe, og nu kan fejre oprykning så tidligt, sagde Peter Sørensen efter kampen til agffodbold.dk.

Efter kampen blev oprykningen fejret af både spillere og fans. Og skam også trænere. Peter Sørensen måtte under festlighederne smide skjorten, da han blev overdænget med øl af sine spillere. Men lige denne ene gang blev spillernes løsslupne attitude godtaget, og Sørensen kvitterede selv ved at tømme en fadøl, på noget der ligner rekordtid.

– Det var en god oplevelse at fejre oprykningen med klubbens fans. De har jo også i deres lidenskab for AGF haft en voldsom nedtur efter nedrykningen sidste år. De har været med os nede, og vi er glade for at fejre at 1. division snart er overstået sammen med de, der var mødt op i dag, sagde cheftræneren.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here