Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så er AGF på jagt efter tre markante forstærkninger til Superligaen. Den tidligere AGF’er og nuværende AaB-spiller, Morten ‘Duncan’ Rasmussen, står øverst på listen. 

Morten ‘Duncan’ Rasmussen skulle efter sigende have flere gode venner i AGF – heriblandt Steffen Rasmussen, Mark Howard og Adam Eckersley. Ligeledes lægger hovedpersonen heller ikke skjul på, at AGF er hans hjerteklub og et tilbud vil med stor sandsynlighed friste angriberen.

‘Duncan’ har dog en kontrakt med skotske Celtic, men intet tyder på, at skotterne vil bruge danskeren, der ifølge Ekstra Bladet gerne vil blive i Danmark.

Prisen på den giftige angriber er dog høj. Celtic forlanger nemlig omkring en mio. euro – 7,5 mio. danske kroner.

Foto: TV2.dk

17 KOMMENTARER

 1. Jeg siger det gerne igen: Duncan ville være en klassespiller at få til klubben, og jeg ser ham som en mio. euro værd.

  • Tommy Bechmann er jo efterhånden en klassikker når det kommer til transferrygter, men hvem er der ellers? Morten Nordstrand? Kom med flere bud…

 2. 7,5 mil er virkelig mange penge i den nuværende transfer situation. Eksempelvis kan Ken Ilsø fås for omkring 2,25 mil, i hvert fald hvis klubben hedder fortuna düsseldorf.
  Jeg ser gerne duncan i klubben igen, men synes en mil euro er for mange penge…

 3. Duncan har vi slet ikke råd til, hvilket også nævnes af PS i dag. Han ville være en klassespiller, men så ville jeg sgu nok hellere gå efter en kantspiller og en anden angriber.

  Angående de to andre kunne det måske være en Anders Due (kontraktudløb og kantspiller), samt nyklassikeren Bechmann.

 4. Duncan ville ike være nogen dum mand på toppen sammen med Graulund, men jeg synes dog at vi kunne bedre for samme penge, og hans tur til brøndby gør ham ikke bedre stilelt ved mig..

 5. Farlige Frank + PG, så har vi to mand med næsten, hvis ikke over, 200 Superliga mål sammenlagt!

 6. FF og PG ville være en killer combo helt sikkert. Men mon ikke at vi skulle spytte vores penge i nogle måske lidt yngre kræfter?

 7. Hvis Esbjerg rykker ned er det bestemt et godt sted at gå på rov, jeg tænker også at Danilo Arrietta kunne være en billig mulighed?

  Spillet må nok også blive noget mere defensivt i superligaen, så derfor vil hurtighed i kontraangreb være vigtigt?

 8. Jeg tænker noget hen i nærheden af måske en Kayke, som i øjeblikket er i Aab, og til sommer vender han hjem til sin klub Verda Nova, tror han kan fås til en billig sum og er ung, og har mål i støvlerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here