Efter sommerens nedrykning til 1. division gik Mark Howard i pressen og appelerede til, at kun folk der virkelig havde hjertet med skulle blive i klubben.

– Det var en stærk markering fra min side, men jeg sagde sandheden og lagde ikke skjul på min holdning, siger Howard.

– Der er sikkert nogle, der hader mig for det, men de spillere, der brændte for det, de blev. Peter Sørensen kom ind, og han fik noget drive og beslutsomhed ind i holdet. Han genskabte sulten og forandrede holdet på en facon, så jeg aldrig var i tvivl om, at vi ville rykke op første gang, siger AGF-forsvaren til Ekstra Bladet.

– Det eneste rigtige var at sige, hvad jeg følte, og det kan være, at nogle af de andre på holdet har bidt mærke i det. I hvert fald giver det en form for afkast nu… vi rykker op med fem kampe igen. Min holdning var på sin plads. Det var sandheden. Og det virkede, slutter Mark Howard.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here