Tipsbladets chefredaktør, Thomas Færch Kvist, er glad for AGF’s tilbagevenden til Superligaen, og skriver i en leder på avisens hjemmeside, at AGF på mange måder bidrager positivt til fodboldinteressen i Danmark. Vi bringer her et uddrag af artiklen.

Det er ikke et populært synspunkt at hylde GF. Lige så gale AGF-supporterne er med deres klub, lige så stor er antipatien blandt AGF’s modstandere. Og dem er der en hel del af. AGF er en klub, der historisk set har bevæget sig igennem tilværelsen med en vis arrogance og selvfedme. Hævder i hvert fald klubbens modstandere.

Og det er præcis derfor, det er en fornøjelse at byde AGF velkommen tilbage på første klasse. Fordi det er en klub, der aftvinger en holdning fra sine omgivelser. AGF er ikke en klub, man kan være ligegyldig over for. Alle har en mening om AGF. Derfor fylder klubben så meget i vores kollektive fodboldforståelse. Og derfor vil AGF pynte på Superligaen. Fordi det er en fodboldklub, alle elsker at hade eller elsker at elske. Og på den måde bliver klubben et samlingspunkt – en fælles reference. AGF bringer kant, opmærksomhed og uforfalsket galskab. Og det vil kun gøre Superligaen mere attraktiv.

Man må heller ikke glemme klubbens fornemmelse for drama. Når AGF ruller ind i byen, ruller fornuften ud . Det gælder på begge sider af kridtet. Klubben har alle dage haft en ganske særlig evne til at placere sig selv lige midt i stormvejret. Og det har kun føjet yderligere til AGF’s mytologi som dansk fodbolds ubestridte galehus. Der sker altid noget, når AGF er involveret. Vær sikker på det.

Læs resten på linket herunder:
Leder: AGF tager galskaben med

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here