Selv om Kim Aabech ikke selv ønsker at udtale sig om henvendelsen fra AGF, vil hans advokat Jeppe Stokholm gerne. Og han fortæller, at der er en dialog i gang mellem parterne.

– Vi er meget glade for henvendelsen fra AGF og tager den ganske seriøst. Der er en dialog i gang, og det der er vigtigt for Kim i forhold til fremtiden handler naturligvis om både de sportslige udfordringer og økonomien, siger Jeppe Stokholm til tipsbladet.dk.

Samtidig kan advokat Stokholm også løfte sløret for, at der er en del interesse for Aabech, men altså er intet konkret endnu.

– Det er vel ingen hemmelighed, at der længe har været rift om Kim Aabech og at der har været interesse fra dels tyske og dels franske klubber. Vi tager tingene, som de kommer og må se, hvad det ender med, siger advokaten.

Stokholm fastslår i øvrigt, at AGF har handlet helt efter reglerne i forhold til at kontakte klubben først i forhold til at tale med spilleren. Aabech har nemlig for en stund været på kontrakt i Randers FC, men denne blev annulleret pga. regelbrud.

Foto: Lyngbymedia.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here