I sommeren 2010 måtte AGF sande, at holdet endnu en gang skulle en tur i landets næstbedste række. Med Erik Rasmussen ved roret var AGF i frit fald i tabellen fra slutningen af efteråret til sidst på foråret, hvor holdet gik fra en 1. plads til en skuffende slutplacering under stregen. Nu er AGF så tilbage i det fine selskab, og det glæder den tidligere AGF-træner.

– Det letter da lidt på skyldfølelsen, siger Erik Rasmussen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

– AGF har lært af sine fejl, og faktisk tror jeg, at hvis holdet slipper for skader, så kan de ende i top seks.

– Mange af de helt store profiler er lidt oppe i årene, og der kan man nemt løbe ind i en skade. Det er folk som Martin Jørgensen, Søren Berg, Peter Graulund og Hjalte Bo Nørregaard, siger Erik Rasmussen.

5 KOMMENTARER

 1. Han skal bare holde kæft!

  Jeg vil fandme skide hans skyldfølelse et stykke.. Han har INTET gjort for at AGF er rykket op, og nu føler han sig lettet?

  Kan han ikke bare holde sig væk fra vores klub?

  • Slap dog af, han bliver spurgt og så svarer han. +1 for, trods alt, at have det dårligt med at have rykket ned med det hold og point vi kunne mønstre

   • Jeg vil da skide hans skyldfølelse et stykke?
    Det handler ikke om, at han skal gå rundt og have det godt eller dårligt igen – det er jeg ligeglad med.. Det handler om, at han fik VORES klub ud af den liga, hvor VI bestemt hører til.
    Det har nu taget os et år at rette op på alt det, han lavede i klubben. Og det har du det fint med, så længe han beklager og er ked af det? Så har vi to meget forskellige syn på tingene – og diskussionen kan ligeså godt stoppe her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here