Efter sejren på 1-0 over Skive sikrede AGF sig søndag oprykning til landets bedste fodboldrække – Superligaen. Et pointmæssigt suverænt år i den næstbedste række blev det til, inden Peter Graulund med sin scoring sikrede AGF og hele Aarhus billetten.

Holdet og folkene bag klubben kunne mandag fejres på Rådhuset, hvor selveste borgmester Nicolai Wammen og rådmand Marc Perera tog imod med åbne arme i byrådssalen efter oprykningen var sikret i suveræn stil.

– AGF har efter en suveræn sæson fortjent sikret sig oprykning til Danmarks bedste liga, hvor de rettelig hører hjemme, siger Nicolai Wammen til Aarhus Stiftstidende.

Han roser endvidere holdet, og glæder sig over hvordan hele stemningen, og glæden bag klubbens succes har spredt sig i Aarhus:

– Det er resultatet af et flot holdarbejde, som AGF fortjener stor ros for – og som giver glæde og begejstring overalt i byen, siger Nicolai Wammen, som tog imod holdet i byrådssalen.

Spillerne og staben bag holdet ankom kl. 11 til taler, champagne og kransekager.

– Jeg glæder mig til at modtage spillerne på rådhuset, for deres succes har stor betydning for byen, lyder det slutteligt fra Nicolai Wammen.

2 KOMMENTARER

  1. Tror spillerne havde værdsat det mere, hvis de var blevet inviteret på McD af Wammen og Co

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here