Ifølge avisen Ekstra Bladet, så vil AGF i sommerens transfervindue forstærke sig med en angriber. Ekstra Bladet erfarer at nedenstående fem angribere er i kikkerten hos Brian Steen Nielsen og co.

Den mest oplagte skulle efter sigende være Freiburgs Tommy Bechmann, der til sommer er transferfri. Desuden flytter Bechmann til Aarhus og har tidligere udtalt sig positivt om et AGF-skifte.

Derudover skulle Kenneth Fabricius, Jesper Lange, Morten Nordstrand og Morten ‘Duncan’ Rasmussen ligeledes være emner, som AGF har på blokken.

Foto: badische-zeitung.de

21 KOMMENTARER

 1. Jesper Lange og Peter Graulund i front…Det ville da være superligaens mest hadede frontduo!

 2. Tommy Bechmann – den mest oplagte af alle.
  Kenneth Fabricius – i mine øjne findes der bedre alternativer.
  Jesper Lange – dygtig, men jeg tror ikke på ham.
  Morten Nordstrand – transferfri og tidligere målræv. Kan han komme i gang ville det være en klar forstærkning.
  Morten Duncan – mere og mere tyder på det. En dygtig angriber, som scorer mål. Jeg ville ikke sige nej. Måske desværre for dyr?

  Tommy Bechmann og Morten Nordstrand er mine favoritter, hvis jeg skulle gætte.

 3. Hvad kan Bechmann egentlig for tiden? Jeg har ikke rigtig hørt det store om ham i flere år. Hvis han har nogenlunde det niveau, som han havde, da han forlod Superligaen i sin tid, vil han da klart være en forstærkning, men hvis han er ved at være for gammel og har mistet speed, så ved jeg ikke, om han er den rette. Nogen der har nogle mere friske oplysninger om manden?

 4. Fælles for dem alle, måske lige på nær Bechmann og Lange er at de er målslugere. Det ser jeg også som en helt central egenskab hos en ny angriber i AGF. Jeg tror desværre Duncan er for dyr, Fabricius for middelmådig og Lange kan jeg ikke helt tage seriøst. Derfor synes jeg klart, at det mest spændende navn er Morten Nordstrand. Han har tidligere været uhyggelig målfarlig, og hvis han kan få noget spilletid og og selvtillid tror jeg han igen kunne blive blandt de 5 bedste angribere i Suppen.

  • Nu har han jo scoret de sidste 4 kampe i træk, godt nok også på straffespark, men alligevel. Udover Nordstrand ser jeg ham som den bedste afløser, da han har højden og drøjden til at vinde duellerne overfor samtlige forsvarsspillere i Superligaen. Jeg tror bestemt ikke, at Peter Sørensens spillestil ville tage skade af en stor gut oppe foran, og Duncan krydret med Graulund, Søren Berg, Stephan Petersen, Devdariani, Hjalte Bo og Jørgensen lyder da heller ikke helt dårligt. Det er jo nærmest et dreamteam…

 5. Tror stadig på at Morten Skoubo kommer til AGF til sommer, transferfri spiller der kan købes på Forskerordning. Han har været skadefri et stykke tid nu og viser med landsholdsudtagelsen at man stadig skal tage ham seriøst.

  • Spørgsmålet er om han ikke lige er et år eller to for gammel. Han vil være 31 til sommer, og når vi allerede har MJ, PG, Berg og til dels også Hjalte Bo som er deroppe af, så synes jeg det er mere spændende med Duncan(26) og Nordstrand(28). Men hvis det blev ham ville jeg da ikke klage. Han er jo en udmærket fodboldspiller :D

   • Hvorfor slippe 7.5 millioner for Duncan? når man kan få noget for mindre

    Det giver altså mere mening i mit perspektiv…

    • Jeg har heller ikke sagt, at man skal gå ud og bruge 7,5 millioner på Duncan. For det ville da være totalt hul i hovedet. Hvis det skulle være ham, så kunne noget lejeaftale komme på banen, men Nordstrand synes jeg umiddelbart er allermest oplagt.

 6. Brian Steen, Hent Mikkel Beckmann, Kim Aabech, Morten Nordstrand, OG ikke mindst Muhammed Zidan… Så er vi klar til suppen ;)

 7. Nej vi skal da ikke have en angriber med fart og mål i støvlerne… Nej tak til Zidan, Vi skulle have beholdt dennis høgh, Bomberen over dem alle…

 8. David nielsen! Det er alt for længe siden der sidst var en voldsdømt spiller i trøjen, og den gang gik det jo godt :-P

 9. Jeg er ligeglad, om så Zidan kunne skaffe os et sikkert mesterskab, han skal satme ikke til AGF – det tror jeg dog heller ikke, der er nogen risiko for, at han kommer ;)
  Det lyder til, at der er relativt seriøse forhandlinger med Kim Aabech igang, og det ser jeg faktisk som en ganske fornuftig mand at få tilknyttet klubben.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here