Morten ‘Duncan’ Rasmussen ligner mere og mere en færdig mand i det skotske. Celtic håber på, at en anden klub vil købe angriberen fri af hans kontrakt. Det fortæller en journalist med tæt tilknytning til klubben.

– I klubben ( Celtic, red.) ser man på ham som det, vi kalder en »pub-player«. Altså en elendig professionel med en dårlig indstilling, og en overvægtig spiller, der ikke passer sin træning ordentlig. Det passer meget dårligt til manager Neil Lennon, der kræver spillere med topprofessionel indstilling, siger journalist Stephan McGowen, der dækker klubben tæt for Daily Mail ifølge sporten.dk.

Ifølge Stephan McGowen, så håber Celtic at AGF-rygterne taler sandt, så skotterne kan få solgt Morten ‘Duncan’. Det anslås dog, at Celtic kræver 1. mio. euro, hvilket svarer til 7,5 millioner kroner. Man vil nemlig ikke tabe meget på angriber, som man købte for ca. 10 millioner kroner i Brøndby.

– De har en striks politik om ikke at tabe for meget på deres spillerindkøb, så han får ikke bare lov til at gå. Men han er færdig i klubben, det er jeg 99,9 procent sikker på. Managerens førsteprioritet i det kommende transfervindue er en ny angriber, og i forvejen har de to gode angribere, der scorer masser af mål. Kan de ikke sælge ham, så bliver udgangen nok, at de lejer ham ud igen, siger McGowen.

Morten ‘Duncan’ Rasmussen aner ikke selv hvad der skal ske i det kommende transfervindue.

– Som det er lige nu, så forholder jeg mig til, at jeg skal tilbage til Celtic og forsøge at spille mig på holdet der. Men det er klart, at siger de nu, de ikke gider bruge mig, så har vi jo en anden situation, siger Duncan.

Foto: agffodbold.dk

9 KOMMENTARER

 1. “Altså en elendig professionel med en dårlig indstilling, og en overvægtig spiller, der ikke passer sin træning ordentlig.,,”
  Hvorfor skulle det så være anderledes i Aarhus? Jeg magter ikke helt Duncan.

 2. Meget enig Jonathan. Duncan mangler fortsat at vise han ikke er 18 år og ønsker at give den gas på Römer hver weekend.

  Om vi skal have ham i klubben er jeg en smule lunken over…

 3. Jeg synes da egentlig at han gør det meget godt i Aab, i en presset situation.
  Jeg synes faktisk at han viser meget velvilje og lyst til at score mål og dermed vinde kampene. Lige præcis sådan en angriber vi har brug for i AGF?

 4. Enig med Letager……..og så kan det være at vi engang bliver bare en lille smule farlig på hjørnespark

 5. Hvis ham der den tykke dreng ikke har den rette indstilling i celtic, får han det heller ikke i agf.. Hellere nordstrand så!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here