Reserveholdet fortsætter de gode takter. I går blev Viborg besejret med 3-1 hjemme på Fredensvang. Sejren var AGF’s fjerde i træk, hvilket betyder, at aarhusianerne overtager 1. pladsen i reserveholdsturneringens gruppe 3.

Efter en mindre god start kom AGF bagud med 0-1 i det 7. minut. Men derefter dominerede AGF’erne kampen og kunne gå til pause med en 2-1-føring. Målene blev sat ind af georgieren Davit Skhirtladze og Jens Jønsson.

I anden halvleg kom en anden georgier på måltavlen – nemlig Lasha Shindagoridze, der gjorde det til slutresultatet 3-1.

Kampfakta (agffodbold.dk)
AGF – Viborg 3-1 (2-1)

0-1: Viborg (7′)
1-1: Davit Skhirtladze (1-1)
2-1: Jens Jønsson (36′)
3-1: Lasha Shindagoridze

AGF:
Anders Rasmussen – Frans Putros, Jens Jønsson (71: Tobias Larsen), Rasmus Krag, Adam Eckersley (45: Nichlas Lawal) – Fatih Ceylan (80: Jacob Krarup), Nicolai Christensen (61: Casper Sloth), Emil Scheel, Davit Skhirtladze (58: Lasha Shindagoridze) – Giorgi Diasamidze, Sanel Kapidzic

Læs det fulde kampreferat her >>

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here