Rygterne omkring nytilkommere i AGF er efter oprykningen blev sikret allerede startet. Der er næppe nogen tvivl om, at AGF skal have en angriber. Her mener Stephan Petersen, at hans tidligere holdkammerat fra FC Nordsjælland, Morten Nordstrand, vil passe godt ind i truppen.

– Vi har brug for en angriber. Peter Graulund har været rigtig god og haft en stor betydning. Vi har også et par gode unge angribere, men det er klart, at hvis Peter må sidde udenfor, kommer vi nok til at mangle noget på toppen. Jeg synes, Morten Nordstrand kunne være et godt indkøb. Han har de kvaliteter, der skal til. Han scorer mål og er rigtig god til at stå det rigtige sted, siger Stephan Petersen til Tipsbladet.dk.

AGF-kantspilleren nævner såmænd også Morten ‘Duncan’ Rasmussen som et godt valg, men har forståelse for, at han formentlig er for dyr.

Foto: FCN.dk

3 KOMMENTARER

  1. Jeg tror sgu han er pisse dyr. FCK betalte 15 millioner for ham i sin tid, og han har stadig et år af sin kontrakt tilbage

  2. De går jo ikke ud og smider 10m I Nordstrand. Hvis han koster 2 så hent ham. Men det går han jo ikke, så føler ikke rigtig der er grund til at snakke om manden. Han er evigt langt fra at være billig nok.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here