Tidligere på ugen kunne Lyngbys direktør i pressen fortælle, at AGF havde rettet henvendelse til klubben vedr. Kim Aabech. AGF’s sportschef bekræfter interessen og siger samtidig, at klubberne har indgået en dialog om spilleren.

– Det er helt korrekt, hvad Birgit Aaby i Lyngby har fortalt. Vi har rettet henvendelse til Lyngby for at gøre tingene efter reglerne. Det handler om, at vi gerne vil undersøge mulighederne omkring fremtiden i forhold til spilleren, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

– Det handler selvfølgelig meget om, hvad det er vi gerne vil i næste sæson men også lige så meget omkring de omkostninger, der altid er ved at hente nye spillere. Der er flere ting, der skal passe sammen, og indtil videre har vi indgået en dialog. Om der kommer mere ud af det, må tiden vise, siger Brian Steen.

3 KOMMENTARER

  1. Spændende, spændende, spændende! Men lur mig, om Lyngby ikke også er i dialog med andre – for Aabechs vedkommende – attraktive klubber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here