Der er efterhånden ingen tvivl om, at AGF skal forstærke holdet op til den fortstående oprykning til landets bedste række. To herrer, der kan vise sig at være særdeles interessante, er de tidligere AGF’ere Michael Lumb og Morten ‘Duncan’ Rasmussen. Sportschef Brian Steen Nielsen forklarer dog, at alle spillere, der har kvalitet, er interessante for AGF.

– Jeg vil ikke gå i detaljer om konkrete spillere, men bare slå fast, at alle kvalitetsspillere er interessante for AGF. Der bliver hele tiden fokuseret på, hvor dyre de forskellige spillere er, men der er jo ikke reelt nogen, der kender til deres pris. I det her tilfælde har vi at gøre med to spillere, der skal have gjort deres sæson færdig i AaB, og siden må deres klubber afgøre, hvad der så skal ske, siger Brian Steen til tipsbladet.

Michael Lumb er i øjeblikket ejet af russiske Zenit Skt. Petersborg, der i onsdag meldte ud, at klubben regner med, at Lumb skal lejes ud resten af 2011. Indtil sommer er det i AaB, men derefter kender ingen endnu venstrebackens klub.

For få dage siden var Celtics sportschef ude med en gevaldig kritik af Morten Rasmussen, hvori han bliver beskrevet som en spiller med en lad attitude. Det lugter derfor af, at ‘Duncan’ ikke længere er ønsket i skotske Celtic.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here