I forbindelse med træningskampene forud for forårssæsonen udtalte cheftræner Peter Sørensen, at Anders Kure umiddelbart var holdets stærkeste midterforsvarer. Efterfølgende blev AGF-spilleren skadet over flere omgange, men har i en del kampe nu været placeret på bænken. Nu fortæller Anders Kure til AGFFAN.dk, at han endnu ikke er skadesfri og resten af foråret må sidde ude.

– Jeg døjer stadig med skaden, og jeg har netop fået en indsprøjtning, der gør, at jeg er ude resten af foråret, fortæller Anders Kure til AGFFAN.dk.

Den seneste tid har Kure derfor ikke trænet fuldt med sammen med truppen, og han beskriver situationen som rigtig skidt.

– Personligt har det selvfølgelig ikke været det sjoveste forår, men så er det vigtigt, at vi sikrer oprykningen så tidligt. Jeg har siddet på bænken, fordi jeg måske kunne spille 20-30 minutter, hvis det blev nødvendigt. Det er ikke så vigtigt nu, og derfor er jeg pillet helt ud resten af sæsonen, siger Kure til AGFFAN.dk.

– Så kan jeg være helt klar til kamp, når vi skal spille i superligaen igen, lyder det fra Anders Kure.

 

2 KOMMENTARER

  1. Så skal de vel skifte hele bagkæden ud da ps har udtalt at han er den bedste midtforsvarer i truppen !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here