Giorgi Diasamidze, den 18-årige georgier, som AGF i øjeblikket bruger på U19-holdet, imponerer gevaldigt. Derfor overvejer cheftræner Peter Sørensen og sportschef Brian Steen Nielsen, om den unge spiller skal spille førsteholds-fodbold allerede til sommer.

– Han er bestemt en spændende spiller, der har kan nogen helt specielle ting med bolden i det fremadrettede spil. Her har han masser af kvalitet, men der hvor der skal arbejdet og skabes forbedringer er i det defensive. Han gør sig bedst på den offensive midtbane eller som en mere hængende spids. Han er en spiller, som jeg i øjeblikket taler med Peter Sørensen om (træner, red.) i forhold til, om han skal sluses ind i førsteholdstruppen til næste sæson., siger AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Giorgi har indtil videre scoret to mål for U19-holdet, og han har også gjort god figur på reserveholdet. Næste år hedder udfordringen superliga, og det er en stor mundfuld, hvor AGF i første omgang satser på ikke at rykke ned.

– Det er klart, at når vi i første omgang skal have fokus på at overleve i ligaen, er det måske ikke et ungt uprøvet talent, der er brug for i truppen, men der er endnu ikke noget afgjort i forhold til, hvad vi gør. Der er mange ting, der skal arbejdes med frem mod næste sæson i forhold til sammensætningen af holdet, så det er for tidligt at sige noget endegyldigt om, hvad vi beslutter omkring Giorgi, siger Brian Steen Nielsen.

Foto: AGFfodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here