Det ser ikke specielt lyst ud for højrebacken Frederik Krabbes fremtid i den hvide trøje. Den unge AGF’er har været skadet det meste af tiden, Peter Sørensen har været cheftræner, og da Krabbe så endelig kom tilbage, blev det ikke til megen tid på banen. Spillerens agent er dog fortrøstningsfuld om fremtiden, selv om Krabbes AGF-kontrakt udløber til sommer

– Før der er en endelig afklaring med AGF, kan jeg ikke rigtig sige så meget om, hvad der kommer til at ske. Men er det et farvel til AGF, hvad det måske nok kan tyde på, så er jeg ganske fortrøstningsfuld på Frederik Krabbes vegne. Der er flere klubber, der har meldt deres interesse, og som mener, at de kan bruge en højre back med hans kvaliteter. Så fodbold skal han nok komme til at spille efter sommerferien, siger Krabbes agent, John Sivebæk, til Århus Stiftstidende.

Frederik Krabbe, der kom til AGF fra Aabyhøj og debuterede på AGFs førstehold i 2005, er tilsyneladende en ombejlet herre, men klubnavnene holder agenten endnu for sig selv.

– Jeg vil ikke kommentere på konkrete klubnavne. Der er jo en del klubber, der endnu ikke ved, hvad der skal ske efter denne sæson, om de spiller i den ene eller den anden række, og derfor afventer man selvfølgelig for at se, hvad det hele ender med. Jeg forstår udemærket, at Frederik Krabbe gerne snart vil have en afklaring på fremtiden, men omvendt har AGF endnu ikke meldt klart ud, siger han.

5 KOMMENTARER

  1. “Der er jo en del klubber, der endnu ikke ved, hvad der skal ske efter denne sæson, om de spiller i den ene eller den anden række(…)” – Jeg vil godt nok være ked af at se mand så hvid i hjertet som Krabbe spille for en konkurrerende klub herhjemme, som det godt kan tyde på, det ender med.
    Om ikke andet, så er han god at have som substitut for Lucena, hvis vi spiller overfor en hurtig kant.

  2. Jeg må sige at jeg ikk ser Lucena som en løsning på backen i superligaen, om Krabbe så skal være 1. eller 2. valg på pladsen, må ma lade PS om. derfor skal de forlænge

  3. Krabbe er ganske enkelt ikke god nok og de skal ikke forlænge. Krabbes offentlige kvaliteter er bare ikke gode nok og de er nødvendige for man skal have succes som back i tidens fodbold. Han kæmper fint og forsvarer også ok, men over midten er han for ringe.

  4. Skal forlænge har været god før skaden spiller meget stabilt gode rusch og indlæg samt har også målnæse husk mandener jo u21 spiller og vil stadig udvile sig

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here