AGF er som bekendt i Superligaen. Det kunne få mange til at tro, at den resterende del af sæsonen vil tages med en lettere ro. Det vil dog ikke blive tilfældet ifølge Peter Sørensen.

Når AGF søndag drager til Hjørring, forventer Peter Sørensen den samme mentale tilgang til kampen, som der har været i hele sæsonen. Det slår han fast over for Aarhus Stiftstidende:

– Vi kommer med den nøjagtig samme tilgang til tingene, som til enhver anden kamp, konstaterer han. Han siger dog samtidig, at det naturligt nok vil kunne mærkes på spillerne, at oprykningen er sikret:

– Det vil da være løgn at sige, at det ikke har betydning, ikke kan mærkes på spillerne, at vi allerede har nået vores mål for sæsonen. Men det er jo ikke sådan, at vi bare stopper op og siger »det var det«. Jeg tror, at de fleste hold har det udgangspunkt, at det handler om at vinde de kampe, man spiller.

Peter Sørensen vælger dog at spare et par spillere til kampen. Martin Jørgensen vil sidde helt over, mens Graulund starter kampen på bænken, da begge har trukket store læs i løbet af sæsonen. Graulund vil dermed sidde side ved side med den blot 16-årige målmand, Thomas Hagelskjær.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here