Selv om AGFs tilbagevendte englænder, Adam Eckersley, scorede til 0-1 allerede efter 12 minutter, endte kampen mod FC Hjørring alligevel med at koste De Hviie to point efter en mildt sagt miserabel anden halvleg.

Umiddelbart så det på papiret ud til at blive en såkaldt walkover mod nedrykningstruede FC Hjørring, der netop har ansat kaospiloten Ove Christensen som cheftræner. Det var det bare ikke.

Begge hold startede ellers som lyn og torden. Dog var Hjørring aldrig rigtig tæt på Steffen Rasmussens mål. Derimod havde AGF flere farlige forsøg mod hjemmeholdets mål, og der skulle blot gå 12 minutter, før Adam Eckersley, der i dagens anledning startede inde som vestrekant, bankede en smut tilrettelagt bold fra Devdariani i kassen. Resten af halvlegen dominerede AGF’erne godt og grundigt, men efter pausen var begge hold som fortryllet.

AGF’erne smed massevis af bolde væk og klumpede sig ofte sammen, mens hjemmeholdets spillere var meget opsatte på at skulle have point med fra dagens opgør. Det fik de også.

Efter 80 minutter får Søren Phillipp et frit løb i AGFs højre side, hvorefter han banker bolden op på undersiden af overliggeren, og bolden hopper ned på banen igen. Linjedommeren dømmer den inde, og stillingen er 1-1. Sådan ender kampen, selv om begge hold er tæt på at vinde kampen, der blev spillet foran 1.678 tilskuere.

AGF ligger fortsat nr. 1 i 1. division, og FC Hjørring ligger stadig til nedrykning.

Kampfakta (fra AGFfodbold.dk):

FC Hjørring – AGF 1-1 (0-1)
0-1: Adam Eckersley (12’)
1-1: Søren Phillipp (80’)

Tilskuere: 1678

Advarsler:
Michael Byskov, FC Hjørring
Dan Thomassen og Arthur Sorin, AGF

FC Hjørring:
Jesper Weinkouff – Christian Christiansen, Bora Zivkovic, Kenneth Pedersen, Buster Munk – Lasse Strandberg, Kenneth Sørensen (64. Martin Pedersen), Michael Byskov (52: Thomas Hansen), Simon Nagel – Søren Phillipp, Michael Nielsen

AGF:
Steffen Rasmussen – Arthur Sorin (73: Frederik Krabbe), Dan Thomassen, Mark Howard, Mikkel Kirkeskov – Søren Berg, Kasper Povlsen, Jerry Lucena, Adam Eckersley (59. Emil Scheel) – David Devdariani, Aron Jóhannsson (65. Peter Graulund)

2 KOMMENTARER

  1. agf er gået på ferie :( de gad ikke spille fodbold. Det var ikke til at se at det var top mod bund . Hvis jeg var træner ville jeg være sur over indstillingen.

  2. ja det var utrolig dårligt i 2 halvleg. de kom for sent på alle 2 bolde og gad næsten ikke løbe og dan t spillede utroligt dårligt.. jeg ville være hammer sur på mine spillere hvis de presterede sådan der.. men der var 1 point. det da bedre end ingen.. tilykke til hjørrine med få den ind på stregen og dømt mål på det.. Su su superliga..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here