AGF spillede som bekendt 1-1 i Hjørring søndag eftermiddag. Et resultat der bestemt ikke er imponerende, hvis man tager de to holds placeringer i tabellen i betragtning. Indstillingen var dog i orden, mener forsvarsklippe Dan Thomassen. 

Oprykningsfesten i sidste uge kontra præstationen i Hjørring i dag. Der er ikke meget, der kan sammenlignes. Faktisk stort set intet. Kampen var præget af et tamt spil, som aldrig fik tankerne rettet mod Superligaen. AGF’s forsvarsstyrmand ærgrer sig over Hjørrings mål, men konstaterer dog at resultatet trods, var indstillingen på plads:

– Selvfølgelig vil vi helst vinde alle kampe. Men jeg kan ikke sætte en finger på indstillingen i dag. Som forsvarer er man altid træt af at lukke mål ind. Specielt irriterende er det, når det sker så kort før tid, udtaler Dan Thomassen til Aarhus Stiftstidende.

Han konstaterer, at resultatet var i orden efter forholdene:

– Uafgjort er vel et fair resultat. I første halvleg spiller vi fint efter forholdene. Banen er svær, og det blæser en pelikan. Men i 2. halvleg får de for meget plads mellem vores linjer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here