Hjørring-kampen var anfører Steffen Rasmussens 250. kamp i AGF-målmandstrøjen. Desværre kunne han ikke fejre jubilæet med at holde buret rent, da hjemmeholdets Søren Philipp i det 80. minut udlignede til 1-1. Jubilaren er ikke tilfreds, men mener at holdet bare skal komme videre i teksten.

– Det havde været rigtig fint at holde nullet og så køre en 1-0-sejr hjem. Men det er fortjent nok, at de får det ene point. Der er ikke noget, vi kan gøre ved det nu. Vi må videre, siger anfører og målmand til stiften.dk.

I anden halvleg virkede AGF-spillerne ukoncentrerede og mistede mange bolde og angreb. Det udnyttede hjemmeholdet.

– De får lagt et unødvendigt hårdt tryk på os, fordi vi ikke får fat i deres lange bolde. Vores indgangsvinkel til kampen var ikke, at det blot var noget, der skulle overståes. Vi er nødt til at agere professionelt, og det synes jeg også, at vi gør, siger Steffen Rasmussen, der altså kunne fejre 250-kamps-jubilæum.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here