Med en oprykning i hus er der umiddelbart ikke mere at spille for i de resterende fem kampe af denne sæson. Ikke desto mindre vil cheftræner Peter Sørensen fortsat se sine spillere kæmpe og fighte, og det gælder også når AGF senere i dag møder Hjørring.

– Vi skal konstant blive bedre. Det er det, vi arbejder på både til træning og i kamp, og det er også opgaven i morgen(i dag red.). Dem, der spiller, skal vise, at de er dygtige nok til at være med. Dét at motivere sig til at spille førsteholdskampe for AGF, må aldrig blive noget problem. Sulten skal komme naturligt, siger Peter Sørensen kontant til AGFFodbold.dk.

Hvis man skal finde sig et mål for de sidste kampe, kunne det være en mulighed at forsøge at rykke op med det største pointantal nogensinde. Rekorden sidder Vejle på, men hvis AGF vinder de resterende fem kampe kan de sætte sig på den. Det giver Peter Sørensen dog ikke særlig meget for.

– Langstrakte målsætninger har jeg aldrig ofret megen energi på, for det kommer sjældent til at ændre noget. I stedet går jeg op i, at vi til enhver tid er bedst muligt forberedt. At vi gør det så godt som muligt, for gør vi det optimalt til træning og kamp, er der også store chancer for, at vi laver gode resultater, mener AGF’s cheftræner og fortsætter om valg af spillere til de kommende kampe:

– Vi kommer ikke til at tage risici med vores slidte spillere, men der bliver heller ikke tale om et eksperimentarium. Vi får mulighed for at se spillere, der har været lidt i periferien af holdet. De vil være sultne for at vise, at det ikke er noget problem at bringe dem i spil, og de får mulighed for på den længere bane at overbevise om, at de skal være en del af truppen, slutter Peter Sørensen.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here