AGF spillede søndag uafgjort med FC Hjørring. Opgøret var top mod bund, men alligevel lykkedes det ikke det ægte Byens Hold at vinde kampen. Til trods for en hurtig scoring af Adam Eckersley i det 12. minut.

– Vi gik ud for at vinde kampen, og i første halvleg gjorde vi det også ok. I anden halvleg blev vi for tilfredse med at forsvare vores føring, og derfor kom vi i problemer mod slutningen. Det er et meget godt billede af, at vores resultater indtil nu ikke er kommet af sig selv. Men i modsætning til tidligere havde vi i dag ikke det ekstra, der skulle til på en svær udebane, som også har voldt mange af de andre tophold problemer, forklarede Peter Sørensen til AGFfodbold.dk.

Banen, der mest af alt lignede cheftrænerens egen isse, gjorde det heller ikke nemt for hverken hjemme- eller udehold.

– Det er ikke let at spille sådan en kamp, men det er det, 1. division også er. Det var vanskelige betingelser, og det har vi været gode til, at få resultater ud af hele sæsonen. Vi har gjort det, vi skulle – og mere til. Det er ret flot så mange gange, vi har gjort det, men det kunne vi ikke i dag – og derfor måtte vi nøjes med uafgjort, sagde Peter Sørensen efter kampen.

Kampen endte 1-1, da Søren Philipp udlignede i det 80. minut.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here