Til dagens opgør mod Hjørring vil det være 250. gang, anfører og målmand Steffen Rasmussen løber på banen. Målmanden fik sin debut tilbage i 2002, og han kan nu markere sig som en af de mest faste spillere i klubben.

AGFFodbold.dk skriver følgende

Steffen Rasmussen fik sin debut 10. november 2002 i en udekamp mod OB i en alder af 20 år, og her næsten ni år senere runder han sin kamp nr. 250.

AGF-keeperen har fået sin fodboldopvækst i Stenvad Boldklub – en af AGF’s samarbejdsklubber. Som junior valgte han at prøve sit talent af i AGF – og på nær en enkelt sæson for Grenaa IF’s DS-hold som førsteårs senior, har Steffen Rasmussen haft Fredensvang som sin arbejdsplads lige siden.

AGFFAN.dk ønsker Steffen Rasmussen tillykke med jubilæet.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here