Steffen Rasmussen har rundet 250 kampe for AGFs førstehold, efter han i 2002 blev skiftet ind og fik en halvleg i stedet for daværende målmand Erik Boye i en kamp mod OB. Målmanden, der siden er blevet fast mand og også anfører, giver her sit bud på sin favorit start-11’er – af spillere, han har spillet med.

Først skal vi lige høre, hvorfor det er blevet til så mange kampe for AGF.

– Jeg har været dygtig til at udvikle mig, så det er en stor del af forklaringen på, hvorfor det er blevet til så mange kampe. Den første kamp står rimelig tydeligt i hukommelsen. Jeg tror alle, der spiller fodbold, ser frem til at få debut på det allerhøjeste niveau. Det var helt sikkert stort. Jeg holdt buret rent i den halvleg, jeg spillede, så det var fedt, siger Steffen Rasmussen til stiften.dk.

Se hans favoritter her: http://stiften.dk/agf/se-billederne-her-er-staffs-agf-droemmehold

8 KOMMENTARER

  1. Ganske interessant hold, hvis man kunne sammensætte det i dag.
    Men også ganske interessant at Shane, som vel aldrig rigtig slog igennem i AGF, har fået en plads i midterforsvaret

  2. Enig med Martin E. Shane Sheriff har sgu ikke noget at gøre på det hold. Ellers synes jeg egentlig, han rammer udmærket. Man kan selvfølgelig spekulere i, om Martin Jørgensen og Feilhaber skulle have haft en plads, men samtidig kan man vel hverken vrage Tøfting eller BSN.

    • Aaah, skal vi nu ikke lade Steffen om at vælge dem han synes er i “sin start 11’er”. Hvis han synes de havde det godt sammen på banen så er det vel ham der skal på det hold!?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here