Som bekendt jagter AGF og Brian Steen Nielsen nogle forstærkninger til næste sæson, hvor det står på Superliga. På rygtebørsen har Freiburg-spilleren, Tommy Bechmann, stået i en længere periode. AGFFAN.dk har kontaktet offensivsspilleren.

– Umiddelbart vil jeg gerne hjem til Danmark nu her til sommer, da min søn skal starte i skole og vi har lige fået vores tredje barn, så det vil være det mest optimale, siger Tommy Bechmann til AGFFAN.dk og fortsætter:

– AGF er en traditionsklub, der har underpræstereret i en del år, synes jeg. Opbakningen og opmærksomheden i klubben er også enorm, siger Bechmann.

Tommy Bechmann udtaler ligeledes, at han ikke har en decideret yndlings position på banen. Han har både optrådt som angriber og midtbanespiller i den tyske Bundesliga.

Bechmann ønsker at få sin fremtid på plads hurtigst muligt. Om det bliver AGF må fremtiden vise.

Foto: badische-zeitung.de

14 KOMMENTARER

 1. Hvis man kigger på han har spillet i den tyske liga i en del år, så ja skriv med ham, men han har godt nok også været meget skadet!! den er svær især hvis han gør at vi ikke kan gå efter absolutte topspillere (medmindre det er en spiller i hans kaliber, så bliver jeg sg nok bare skuffet)

   • Så vidt læses i Aviserne for idag, d. 11. maj, (det har sine fordele at arbejde som trykker, når man laver dagspresse hehe ;p) så udtaler Søren Larsen, at det helst skal være en klub i superligaen, så som sådan lukker han jo ingen døre for de klubber, der bliver i suppen og de 2 klubber, der rykker op. Hvis hans klubhjerte er stort, vælger han jo nok at tage til HB Køge, er det pengene, vælger han selvfølgelig FCK eller bunby, dog er bundbys økonomi vist ikke super god for tiden, men man kan jo håbe, at AGF lige kan liste sig indenom og snuppe ham :)

 2. Glem Søren Larsen – stensikker FCK eller bundby. Synes vi skal skrive med Tommy og få gang i hans karierre som Jacob Poulsen !

 3. Tommy har bare ik spillet en kamp i år grundet en knæskade. Hjalte har ikke spillet et år. Ingen aner hvor gode de er og om deres skader bliver ved med at drille. Så min holdning er nej tak. Så hellere Nordstrand/ aabrink og lign.

  • Du mener vel Aabeck.. Og vent til du har læst ekstra bladet for idag, onsdag d. 11/5. så kan du jo fortælle mig, om du mener, at vi skal have Aabeck til AGF.. Ved godt, at man ikke skal tro på alt, hvad aviserne skriver, men alligevel..

 4. Nordstrand, jo tak.. Hvorfor satse på Bechmann, når man ved, at Nordstrand scorer kasser og har spillet en del kampe det sidste års tid..

 5. Lysberg det argument holder ingen steder. Efter den logik skal vi have Messi. Nordstrand er selvfølgelig dyrere end Bechmann. Det giver vel sig selv?

  • Så du mener, at en skadet spiller, der ikke spiller, er bedre, end en, der spiller? Se, det er en logik, jeg ikke kan fange.. :)

 6. @ Christian Mosgaard. Det vil altid være meget dyrere at få en angriber ind som sidder ude med en skade. Både økonomisk, men også sportsligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here